کارگاه یک روزه حضوری و آنلاین HACCP به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد

کارگاه یک روزه حضوری و آنلاین HACCP با حضور رؤسا و کارشناسان مراکز بهداشت مناطق 8،4و9 کشور و نیز با حضور مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ این کارگاه با هدف توانمند سازی و فراگیری اصول هفت گانه آلودگی ها و مسمومیت های احتمالی ناشی از مواد غذایی برگزار شد .
تدریس این کارگاه آموزشی بر عهده مهندس آیدا خدابنده بایگی مهندس صنایع غذایی بود .

دکتر نعیمی مدیرکل  دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در دانشگاه سمنان از برنامه ریزی برای تشکیل شورای سلامت و سبک زندگی در دانشگاه ها خبر داد و گفت : این شورا به ریاست دانشگاه و معاونت ها و مدیران دانشگاه با هدف سلامت روان اجتماعی دانشجویان تشکیل می شود .

دکتر زهرا جاوید مدیر مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه سمنان نیز گزارشی از فعالیت های این مرکز ارائه کرد .

دکتر نعیمی مدیرکل  دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری همچنین  از اداره مشاوره دانشجویی و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه سمنان نیز بازدید کرد .

در بازدید از اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه گزارشی از روند اجرای طرح پایش سلامت روان  1401   و نیز مداخلات موثر در رفتارهای خود آسیب رسان و عملکرد درمانی مشاوران و همیاران این اداره  ارائه شد.

 

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*